Τρόποι Αποστολής

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο θέλει να παραλάβει την παραγγελία του.

  • Courier κατ’ οίκον: Η εταιρεία Courier αναλαμβάνει να φέρει στην πόρτα σας την παραγγελία. Το κόστος αυτής της υπηρεσίας βαρύνει τον αγοραστή ( εκτός και αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό σε συγκεκριμένο προϊόν) και είναι 3,00€ για βάρος μέχρι 3kg και συν 1,20€, για κάθε επιπλέον κιλό, σε όλη την ελληνική επικράτεια.
  • Μεταφορική: Εταιρεία μεταφορών αναλαμβάνει να σας παραδώσει  την παραγγελία σας κατόπιν συνεννόησης μαζί σας για τον χώρο και τον χρόνο παράδοσης. Το κόστος αυτής της υπηρεσίας βαρύνει τον αγοραστή ( εκτός και αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό σε συγκεκριμένο προϊόν) και είναι 7€ σε όλη την ελληνική επικράτεια.
  • Παραλαβή από το κατάστημα: Η παραγγελία σας μπορεί κατόπιν συνεννόησης να παραληφθεί από το κατάστημά μας στην διεύθυνση της εταιρείας μας στους Γόννους Λάρισας, χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών.

Κάποιες παραγγελίες εξυπηρετούνται μόνο μέσω μεταφορικής λόγω βάρους ή / και όγκου. Για τυχόν περιπτώσεις όπου η παραγγελία πρέπει να εξυπηρετηθεί αναγκαστικά μέσω μεταφορικής, ο πελάτης θα ενημερωθεί από την εταιρεία μας εγκαίρως.

Σε κάποιες περιπτώσεις, τα μεταφορικά έξοδα μπορεί να εμφανίζονται διαφορετικά σε σχέση με τον άνωθεν πίνακα χρεώσεων. Αυτό μπορεί να συμβεί κυρίως αναλόγως της φύσης του προϊόντος. Για παράδειγμα αν ένα προϊόν είναι ιδιαίτερα ελαφρύ αλλά ταυτόχρνα πολύ ογκώδες, σε αυτήν την περίπτωση δεν ισχύει το συνολικό του βάρος αλλά ο όγκος του, καθώς περνάει ογκομέτρηση τόσο από τις εταιρείες ταχείας εξυπηρέτησης (Courier), όσο και από τις υπόλοιπες μεταφορικές εταιρείες.

Οι τιμές και οι προσφορές που αναφέρονται στις σελίδες των προϊόντων, σε διαφηστικές ή προωθητικές κινήσεις και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο ή μέρος στην ιστοσελίδα μας, ισχύουν μόνο για την Ελληνική Επικράτεια, ενώ για τις χώρες του εξωτερικού μπορεί να γίνει αποστολή, αλλά το κόστος και η μέθοδος αυτής θα είναι διαφορετική από την αναγραφείσα και θα καθορίζεται κατόπιν συνεννοήσεως με το κατάστημα.

Η εταιρία μας φέρει την πλήρη ευθύνη για την καλή κατάσταση των προϊόντων μέχρι και την στιγμή που τα παραδίδει για αποστολή στον εκάστοτε κατά περίπτωση μεταφορέα. Στην συνέχεια ο παράληπτης είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο της καλής κατάστασης του προϊόντος κατά την παραλαβή αυτού, ενώ μετά την παραλαβή των προϊόντων, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για αποζημείωση ή αντικατάσταση προϊόντος οποιαδήποτε ζημιάς λόγω της μεταφοράς.

Τέλος, έγκυρες παραγγελίες θεωρούνται μόνο εκείνες που έχουν πραγματοποιηθεί είτε τηλεφωνικώς, είτε ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας μας. Αντίθετα, δεν θεωρούνται έγκυρες τυχόν παραγγελίες που έχουν γίνει από τρίτο προς την εταιρεία μας μέσω αποστολής e-mail, καθώς α) εγκυμονεί ο κίνδυνος λόγω ανθρώπινου λάθους να έχουν προσπεραστεί και β) ενδεχομένως να υπάρξει αυτόματος αποκλεισμός του mail από το χρησιμοποιηθέν πρόγραμμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της εταιρείας μας (με αποτέλεσμα να αυτοτοποθετηθεί στις κατηγορίες spam, trash κλπ). Η εταιρεία μας απαλάσσεται κάθε ευθύνης στην περίπτωση που δεν εκτελεστεί κάποια παραγγελία που πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά μέσω χρήσης e-mail και δεν υποχρεούται να ενημερώσει τους πελάτες σχετικώς.